Siemens ED775FSC5E – iQ500 – Inbouw Inductiekookplaat

689,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501878569434 Categorie:

Beschrijving

Deze Siemens ED775FSC5E inductie kookplaat is 70 cm breed en heeft een handige combiZone waarmee extra veel ruimte is gemaakt voor grote pannen. De combiZone kan als 2 aparte kookzones gebruikt worden, maar kan ook samengesteld worden om te koken met langwerpig kookgerei. Alle kookzones hebben powerBoost als extra functie, waarmee de pan extra snel wordt verwarmd. Ook kan er per kookzone een timer worden ingesteld, zo hoef je dus zelf niet meer de tijd per pan in de gaten te houden. Wanneer de tijd is verstreken schakelt de kookzone automatisch uit. De kookplaat beschikt ook over een kookwekker die onafhankelijk van de kookzones gebruikt kan worden.
combiZone Met combiZone combineer je eenvoudig twee ronde inductiezones voor één groot egaal verwarmd kookoppervlak: ideaal voor grote pannen.
touchSlider Met onze innovatie touchSlider-technologie kun je de temperatuur van de kookzones instellen door ofwel rechtstreeks op de juiste plaats van de schaalverdeling te tikken ofwel met je vinger er naartoe te schuiven. De temperatuurregeling is gebaseerd op sensoren en gaat in stappen van 0,5 tot het maximum van 9.
braadSensor Beter bakken en braden? De braadsensor geeft een seintje zodra de pan de gewenste temperatuur heeft bereikt. De temperatuur wordt constant gehouden op één van de vier nauwkeurige niveaus, zodat iedere hap even perfect gebakken is. De gecontroleerde hitte behoudt vitaminen en voedingsstoffen optimaal en beschermt de kwetsbare beschermlaag van je pannen.
powerMove De powerMove Plus-functie verdeelt de combiflexZones in drie temperatuurzones: de voorzijde voor koken of braden, het midden voor garen en achterin voor het warmhouden van het gerecht. Zo houd je een deel van het gerecht makkelijk warm terwijl je de rest klaarmaakt. De individuele zones worden geactiveerd zodra je de pan erop zet.
powerBoost Met de powerBoost-functie verhoogt u het vermogen van de gewenste inductiezone met tot wel 50%. Zo bespaart u tot 35% aan wachttijd, en kunt u sneller verder met het bereiden van de rest van de maaltijd. Minder wachttijd, meer kookplezier.
Timer met uitschakelfunctie. De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone automatisch uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken. Wel zo veilig.
Display met energieverbruik Nog energiezuiniger koken dankzij het energieverbruik op het display.
Inductie Direct warm én direct koud. Ervaar de voordelen van Siemens inductie. De warmte wordt via inductiespoelen direct naar de pannen en hun inhoud gevoerd, zonder dat de kookplaat heet wordt. De voordelen: korte opwarmtijden, hogere veiligheid en de kookplaat is veel gemakkelijker schoon te maken.
Timer Gebruik de timerfunctie om koken nog makkelijker te maken. Dan weet je altijd precies wanneer het eten klaar is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens ED775FSC5E – iQ500 – Inbouw Inductiekookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *