Siemens EH831HVB1E – iQ100 – Inbouw Inductiekookplaat

1.149,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501953824147 Categorie:

Beschrijving

De Siemens EH831HVB1E iQ100 inductiekookplaat van 80 cm in het zwart biedt sneller, veiliger en efficiënter koken zonder rand dankzij opbouwmontage. Met Home Connect app voor Android en iOS beheer je de kookplaat altijd en overal. Via cookConnect bedien je zelfs de afzuigkap. De powerBoost-functie verhoogt inductiezone vermogen met 50%, terwijl de timer met uitschakelfunctie kookzone automatisch uitschakelt. Kinderslot voorkomt onbedoelde handelingen op alle kookzones. Kortom, een geavanceerde inductiekookplaat met eindeloze mogelijkheden en slimme functies voor modern koken. Home Connect De wereld van technologische innovatie staat niet stil. Steeds meer apparaten worden slim verbonden. En ze bereiken nu eindelijk je woonkamer dankzij de met wifi verbonden apparaten van Siemens en Home Connect. Met het samenkomen van wifi-toegankelijk apparaten, slimme software en een intuïtieve app openen vele deuren zich. Het alledaagse leven wordt makkelijker, efficiënter en comfortabel zoals nooit tevoren. Belt een gezinslid dat hij later thuis is en moet het eten warm gehouden worden? Via de app zet je de intensiteit van de kookzone lager zonder dat je daarvoor van de bank hoeft te komen.
cookConnect Interactie tussen je kookplaat en afzuigkap: dankzij cookConnect bent je ook van dit gemak voorzien. De afzuigkap schakelt in wanneer je begint met koken. Je kunt de capaciteit en het licht van de afzuigkap vervolgens aanpassen via je kookplaat of via de Home Connect-app.
powerBoost Met de powerBoost-functie verhoog je het vermogen van de gewenste inductiezone met tot wel 50%. Zo bespaar je tot 35% aan wachttijd, en kun je sneller verder met het bereiden van de rest van de maaltijd. Minder wachttijd, meer kookplezier.
Timer met uitschakelfunctie. De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone automatisch uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken. Wel zo veilig.
Kinderslot De kinderveilige vergrendeling beveiligt alle inductiekookplaten eenvoudig tegen ongewenst gebruik. Met het kinderslot blokkeer je met een druk op de knop alle functies van de kookplaat. De vergrendeling kan worden opgeheven door de knop nogmaals in te drukken en enige seconden ingedrukt te houden.
Inductie Direct warm én direct koud. Ervaar de voordelen van Siemens inductie. De warmte wordt via inductiespoelen direct naar de pannen en hun inhoud gevoerd, zonder dat de kookplaat heet wordt. De voordelen: korte opwarmtijden, hogere veiligheid en de kookplaat is veel gemakkelijker schoon te maken.
Controle op afstand Dankzij Home Connect check je de situatie thuis met een klik op de knop. Controleer de instellingen van je apparaten en krijg een pushnotificatie als een programma klaar is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens EH831HVB1E – iQ100 – Inbouw Inductiekookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *