Siemens EX875HVC1E – Inductiekookplaat

1.297,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501953824217 Categorie:

Beschrijving

De intelligente 80 cm brede inductiekookplaat Siemens EX875HVC1E zorgt voor meer flexibiliteit bij het koken en eindeloze mogelijkheden d.m.v. Home Connect
flexInduction: de slimme kookplaat die zich aanpast aan je pannen.
Home Connect: met de app voor Android en iOS heb je altijd en overal controle over je kookplaat.
Intelligente flexZones: automatische aanpassing van de kookzone voor maximale flexibiliteit
cookConnect: bedien je afzuigkap via de kookplaat.
powerBoost: verhoogt het vermogen van een inductiezone met tot wel 50%.
De flexibele kookplaat die zich aanpast aan je kookgerei.
Met flexInduction wordt de flexibele kookzone automatisch uitgebreid wanneer je extra grote pannen gebruikt (tot 24 cm diameter). De kookplaat lost het probleem op door meer inductiespoelen te activeren, wat zorgt voor een gelijkmatige verhitting. Een braadslee, teppanyaki of grillplaat (tot 40 cm breed) verwarmen? Dat is nu makkelijker dan ooit.
Bedien je kookplaat, waar je ook bent, met Home Connect.
De wereld van technologische innovatie staat niet stil. Steeds meer apparaten worden slim verbonden. En ze bereiken nu eindelijk je woonkamer dankzij de met wifi verbonden apparaten van Siemens en Home Connect. Met het samenkomen van wifi-toegankelijk apparaten, slimme software en een intuïtieve app openen vele deuren zich. Het alledaagse leven wordt makkelijker, efficiënter en comfortabel zoals nooit tevoren. Belt een gezinslid dat hij later thuis is en moet het eten warm gehouden worden? Via de app zet je de intensiteit van de kookzone lager zonder dat je daarvoor van de bank hoeft te komen.
Automatische aanpassing van jouw kookzones.
Welke kookzone moet je gebruiken? Met de intelligente flexZones detecteren sensoren onder het glaskeramiek automatisch de vorm en grootte van pannen en ander kookgerei, en combineren of splitsen de kookzones dienovereenkomstig onmiddellijk. En als je het kookgerei verplaatst, worden de instellingen direct aangepast. Plaats het kookgerei gewoon op de kookplaat, zet hem aan en geniet van flexibel koken.
Bedien je afzuigkap via de kookplaat.
Interactie tussen je kookplaat en afzuigkap: dankzij cookConnect bent je ook van dit gemak voorzien. De afzuigkap schakelt in wanneer je begint met koken. Je kunt de capaciteit en het licht van de afzuigkap vervolgens aanpassen via je kookplaat of via de Home Connect-app.
Meer vermogen wanneer je het nodig hebt.
Met de powerBoost-functie verhoog je het vermogen van de gewenste inductiezone met tot wel 50%. Zo bespaar je tot 35% aan wachttijd, en kun je sneller verder met het bereiden van de rest van de maaltijd. Minder wachttijd, meer kookplezier.
Temperatuurinstellingen verplaatsen mee met je pannen.
Minder gedoe met je kookplaat, meer plezier met koken. flexMotion onthoudt temperatuurinstellingen van verschillende pannen. Verplaatst je een pan? Dan verplaatst de juiste instelling met de pan mee. Zo verander je makkelijk de positie van je pannen op de kookplaat zonder de temperatuur weer opnieuw te hoeven instellen.
Kookwekker met uitschakelfunctie.
De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone automatisch uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken. Wel zo veilig.
Ongelukken zijn uitgesloten dankzij het kinderslot.
De kinderveilige vergrendeling beveiligt alle inductiekookplaten eenvoudig tegen ongewenst gebruik. Met het kinderslot blokkeer je met een druk op de knop alle functies van de kookplaat. De vergrendeling kan worden opgeheven door de knop nogmaals in te drukken en enige seconden ingedrukt te houden.
Snel, veilig, energiezuinig en gemakkelijk schoon te maken.
Direct warm én direct koud. Ervaar de voordelen van Siemens inductie. De warmte wordt via inductiespoelen direct naar de pannen en hun inhoud gevoerd, zonder dat de kookplaat heet wordt. De voordelen: korte opwarmtijden, hogere veiligheid en de kookplaat is veel gemakkelijker schoon te maken.
Controle op afstand
Dankzij Home Connect check je de situatie thuis met een klik op de knop. Controleer de instellingen van je apparaten en krijg een pushnotificatie als een programma klaar is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens EX875HVC1E – Inductiekookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *