Siemens HB557ABS0 – iQ500 – Inbouwoven

672,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501198881075 Categorie:

Beschrijving

Deze Siemens HB557ABS0 iQ500 oven heeft 7 verwarmingssystemen, waaronder 3D hetelucht Plus en een speciale pizzastand waarmee je perfecte pizza’s op tafel zet. Voordat je je gerecht de oven inschuift, kun je de oven snel voorverwarmen. Na gebruik is de oven eenvoudig schoon te maken, dankzij de speciale EcoClean coating op de achterwand van de ovenruimte. De oven heeft een elektronische klok met timer. De draaiknoppen zijn verzonken met de oven, dit zorgt voor een strakke uitstraling.
cookControl10, beste resultaat voor jouw gerechten Door middel van de cookControl10 beschik je nu over 10 automatische programma’s voor de beste bereiding van je gerechten. Selecteer het gewenste programma voor de bereiding van je gerechten, zodat ze met het beste resultaat worden bereid. Op het display worden gerechten getoond om de keuze voor programma’s gemakkelijker te maken.
3D HotAir, gelijkmatige temperatuur Met de oven, die zich onder het fornuis bevindt, kun je veel bereiden door middel van de totale inhoud van 66 liter. Door de 3D hotAir, wordt de temperatuur nu gelijkmatig verdeeld door heel de oven. Dit betekent dat op elk vlak je gerechten optimaal worden bereid. Dit geldt ook, als je bijvoorbeeld meerdere bakplaten in de oven hebt zitten. Snel voorverwarmen Met deze oven, is het nu mogelijk om snel voor te verwarmen. Dit betekent dat je de oven binnen een korte periode snel kan voorverwarmen, waardoor je minder bereidingstijd nodig hebt. Het is dus goed voor je eigen tijd, maar vermindert ook zeker het energie verbruik.
ecoClean gemakkelijk schoon Ben je niet zo van het schoonmaken? dan wordt het bij deze oven je het nog gemakkelijker gemaakt. Door de ecoClean-coating van Siemens, valt vuil gemakkelijker uit een en de geur neemt enorm af. Vanaf het moment van braden, grillen en bakken wordt dit proces al in gang gezet. Het ecoClean-materiaal vernieuwt zich elke keer opnieuw, zodra de oven warm wordt.
Kenmerken van de Siemens HB557ABS0
7 verwarmingsstanden – LCD display – lightControl – cookControl 10 – Automatische startfunctie – Snel voorverwarmen – Kinderbeveiliging – EcoClean – humidClean – inhangroosters – Ovenruimte van geëmailleerd graniet – Halogeen binnenverlichting – Elektronische klok – Pizzastand
Functies en programma’s op de Siemens inbouwoven
7 verwarmingssystemen: Grootvlakgrill, Hetelucht mild, 3D hetelucht Plus, Onder- en bovenwarmte, Pizzastand, Onderwarmte, Circulatiegrill
Opwarmingsindicatie, cookControl, Automatische startfunctie
Elektronische klok
EcoClean: zelfreinigende katalytische achterwand , zijwanden, plafond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens HB557ABS0 – iQ500 – Inbouwoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *