Siemens HB633GBS1 – iQ700 – Inbouw oven

553,49

Buy Now

Artikelnummer: 8703500226068600 Categorie:

Beschrijving

De Siemens HB633GBS1 iQ700 is een uitgebreide inbouwoven voor optimaal comfort en resultaat. De oven beschikt over 10 programma’s, waaronder 4D hetelucht, pizzastand en snel voorverwarmen. De klapdeur heeft softMove waarmee de deur zacht opent en sluit. Bovendien is de klapdeur voorzien coolGlass, waardoor het raam niet zo heet wordt. Warm eten op via de sabbat instelling en stel kinderbeveiliging in voor extra veiligheid.
SoftMove zachte en geruisloze deursluiting Deze Siemens oven beschikt nu over een verbeterde manier van sluiten. Met de softClose wordt het sluitingsmechanisme verbeterd die geïntegreerd is in het scharnier. Op deze manier is de ovendeur gemakkelijker en veiliger te sluiten. Een zacht duwtje tegen de ovendeur is in feiten al genoeg. Daarnaast zorgt het ervoor dat het geruisloos sluit en je dus geen last hebt van het geluid.
Snel voorverwarmen Met deze oven, is het nu mogelijk om snel voor te verwarmen. Dit betekent dat je de oven binnen een korte periode snel kan voorverwarmen, waardoor je minder bereidingstijd nodig hebt. Het is dus goed voor je eigen tijd, maar vermindert ook zeker het energie verbruik.
4D HotAir, gelijkmatige temperatuur Met de oven, die zich onder het fornuis bevindt, kun je veel bereiden door middel van de totale inhoud van 71 liter. Door de 4D hotAir, wordt de temperatuur nu gelijkmatig verdeeld door heel de oven. Dit betekent dat op elk vlak je gerechten optimaal worden bereid. Dit geldt ook, als je bijvoorbeeld meerdere bakplaten in de oven hebt zitten.
Gebruik de oven zonder bediening Via de Sabbat-Mode zorg je ervoor dat er tot maar liefst 74 uur een constante temperatuur in de oven zich zal bevinden. De temperatuur is tussen 85°C en 140°C. Op deze manier kan je tijdens de sabbat instelling eten opwarmen.
Kenmerken van de Siemens HB633GBS1
10 verwarmingssystemen – 4D Hot Air – coolStart – TFT Display – Kinderbeveiliging – SoftMove klapdeur – Halogeen binnenverlichting – 71 liter inhoud – Sabbat instelling – Snel voorverwarmen
Programma’s
Bakovenmet10verwarmingssystemen:Grootvlakgrill,4D hetelucht,Hetelucht Eco,Kleinvlakgrill,Onder- en bovenwarmte,Onder- en bovenwarmte Eco,Pizzastand,coolStart,Onderwarmte,Circulatiegrill
Snel voorverwarmen
Afmetingen
Inbouwafmetingen (hxbxd) = 585/595×560/568×550 mm
Afmetingen (hxbxd) = 595x594x548 mm
Lengte aansluitsnoer is 1.2m
Aansluitwaarde 3.6 kW

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens HB633GBS1 – iQ700 – Inbouw oven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *