Siemens HM676G0S1 – iQ700 – Inbouwoven – Met magnetronfunctie

1.149,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703500536515923 Categorie:

Beschrijving

De Siemens HM676G0S1 is een variospeed inbouwoven met magnetronfunctie. De inbouwoven is voorzien van 13 verschillende standen, waaronder een pizzastand, onder-en bovenwarmte, coolStart en 4D hetelucht, die de warmte snel en effectief verspreid door de gehele oven. Via het handige cookControl Plus systeem beheer je gemakkelijk allerlei standen en functies en beschik je over voorgeprogrammeerde gerechten. De varioSpeed zorgt ervoor dat je kooktijd tot wel 50% kan verkorten en zodra je klaar bent, haal je jouw gerechten gemakkelijk uit de oven dankzij de telescopische rails.
Voordelen Sneller bereiden met varioSpeed
Eenvoudige bediening met cookControl Plus
Telescopische rails, voor een gemakkelijk bereik
Nadelen Relatief laag magnetronvermogen van 800W
Snel voorverwarmen met coolStart Verwarm de oven snel voor met fast Preheat. Zodra je deze functie gebruikt, zal er ook niet meer energie verbruikt worden dan normaal. Zo verwarm je extra snel je etenswaren. Daarbij versnelt de coolStart functie ook het proces van bevroren etenswaren.
Kooktijd verkorten tot 50% met varioSpeed Deze inbouwoven van Siemens beschikt over de varioSpeed-functie. Met deze functie kan je de kooktijd tot maar liefst 50% verkorten. Zodra je dit toepast zal er ook geen kwaliteit of smaak verloren gaan en kook je met hetzelfde resultaat als normaal. Hiermee bespaar je tijd en heb je sneller je gerecht op tafel staan.
ActiveClean, makkelijke reiniging van de oven Dankzij het ActiveClean systeem in deze oven, reinigd de oven zichzelf. Het enige wat jij hoeft te doen, is losse etensresten verwijderen. Met één druk op de knop, wordt het reinigingsprogramma geactiveerd en worden resten in de oven door hoge temperaturen verwijderd. Haal na reiniging een vochtig doekje over het oppervlak en je bent klaar.
TFT-Touch display, makkelijk in gebruik Deze Siemens inbouw oven beschikt over een TFT-Touch display. Via dit display kan je gemakkelijk allerlei standen instellen. Gebruik simpelweg één vinger om instellingen te wijzigen via het menunavigatie. Daarnaast is alles op het display goed leesbaar.
4D hotAir, voor het perfecte resultaat De 4D Hetelucht functie geeft je een perfect bakresultaat. In dit geval maakt het dan niet uit op welke hoogte je bakt, overal heb je hetzelfde resultaat. Door de innovatieve motor wordt de warmte namelijk nog beter verdeelt door de gehele oven, waardoor je op elke hoogte en hoek gelijkmatige warmte hebt.
Gebruik de oven zonder bediening Via de Sabbat-Mode zorg je ervoor dat er tot maar liefst 74 uur een constante temperatuur in de oven zich zal bevinden. De temperatuur is tussen 85°C en 140°C. Op deze manier kan je tijdens de sabbat instelling eten opwarmen.
SoftClose, zachte en geruisloze deursluiting Deze Siemens oven beschikt nu over een verbeterde manier van sluiten. Met de SoftClose wordt het sluitingsmechanisme verbeterd die geïntegreerd is in het scharnier. Op deze manier is de ovendeur gemakkelijker en veiliger te sluiten. Een zacht duwtje tegen de ovendeur is in feiten al genoeg. Daarnaast zorgt het ervoor dat het geruisloos sluit en je dus geen last hebt van het geluid.
Kenmerken van de Siemens HM676G0S1
varioSpeed – Snel voorverwarmen – activeClean – cookcontrol Plus – TFT touchdisplay – 4D hetelucht – Telescopische rails – softMove – Sabbat-Mode – 13 verwarmingsstanden – Cleaning Assistance – humidClean – coolStart – LED verlichting
Handig om te weten
13 verwarmingssystemen: 4D hetelucht, Grootvlakgrill, Hetelucht Eco, Kleinvlakgrill, Onder- en bovenwarmte, Onder- en bovenwarmte Eco, Pizzastand, Langzaam garen, coolStart, Onderwarmte, Circulatiegrill, Voorverwarmen borden, Warmhouden
Max. vermogen: 800 W | 5 magnetronstanden (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, max.)
Temperatuurregeling van 30 °C – 300 °C
Temperatuur glasdeur max. 30°C (oven 180°C)
Afmetingen (hxbxd): 595 x 594 x 548 mm
Inbouwmaten (hxbxd): 585 – 595 x 560 – 568 x 550 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens HM676G0S1 – iQ700 – Inbouwoven – Met magnetronfunctie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *