Siemens HS636GDS2 – iQ700 – Inbouwoven

1.159,57

Buy Now

Artikelnummer: 8703500774763538 Categorie:

Beschrijving

Siemens iQ700 – HS636GDS2 – Inbouwoven De Siemens HS636GDS2 inbouwoven helpt u met het bereiden van uw gerechten. met de vele functies is dit een goede oven om in huis te hebben. Met varioSpeed bereid u de meeste gerechten tot 50% sneller zonder af te doen aan de kwaliteit. Het schoonmaken van de Elektrische oven van Siemens gaat ook gemakkelijk met het activeClean programma. U hoeft alleen nog maar de etensresten te verwijderen derest doen de Elektrische ovens van Siemens dit zelf. Als u geen kennis van koken heeft is dit ook geen probleem. Het cookControl Plus programma van de Siemens iQ700 elektrische oven helpt u bij het bereiden van uw gerechten.
varioSpeed Minder kooktijd, hetzelfde voortreffelijke resultaat Houd meer tijd over voor culinaire creativiteit. De varioSpeed-functie combineert verwarm- en magnetronfuncties op intelligente wijze om de kooktijd tot wel 50% te verkorten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of smaak van je gerechten. Voortreffelijk koken hoeft niet veel tijd te kosten.
Snel voorverwarmen en coolStart Sneller warm, sneller eten op tafel Bereik de gewenste oventemperatuur nog sneller met snel voorverwarmen. Met coolStart is voorverwarmen überhaupt niet meer nodig: een bevroren gerecht is net zo snel klaar als op de verpakking staat. Deze intelligente functies zijn ontwikkeld om tijd te besparen in de keuken, zodat je op drukke dagen niet lang hoeft te wachten op je maaltijd.
activeClean® De oven schoonhouden was nog nooit zo makkelijk Berg je schoonmaakhandschoenen maar op, want vanaf nu reinigt jouw oven zichzelf met de handige activeClean®-functie. Je hoeft alleen maar losse etensresten te verwijderen, de oven doet de rest. Met één druk op de knop worden alle aangekoekte etensresten van het bakken, braden en grillen op hoge temperatuur verbrand tot as. Neem het oppervlak nog even af met een vochtig doekje, en klaar ben je.
cookControl Plus Koken als een pro wordt makkelijker dan ooit Met een hulpje in de keuken komt voortaan iedere quiche perfect gaar en goudbruin uit de oven. cookControl Plus bewaakt de voortgang van het gerecht en past de oveninstellingen daarop aan. Het enige dat jij hoeft te doen? Het gerecht selecteren. De oven zorgt voor de juiste verwarmstand, temperatuur en baktijd. Met de minste moeite behaal je zo de beste bakresultaten. En kun jij je bezighouden met leukere dingen, zoals het nagerecht bereiden.
TFT-Touchdisplay Gebruiksvriendelijke menu in een optimale weergave: TFT-Touchdisplay. TFT-Touchdisplay voor een gebruikersvriendelijke menunavigatie met goed leesbare functies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens HS636GDS2 – iQ700 – Inbouwoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *