Siemens HS658GXS1 – iQ700 – Inbouwoven – Stoom

1.829,99

Buy Now

Artikelnummer: 8703500536522430 Categorie:

Beschrijving

Met de Siemens HS658GXS1 inbouwoven ga je nu nog een stapje verder. De oven beschikt over een fullSteam programma voor volledige toevoeging van stoom en een bakingSensor programma om met perfectie te bakken. Kies gemakkelijk de juiste instellingen en programma’s met cookControl Plus en zorg voor een nauwkeurige bereiding dankzij de kerntemperatuurmeter Plus. De oven beschikt over telescopische rails voor een eenvoudig bereik van je gerechten en de deur sluit zacht en geruisloos dankzij softMove.
Voordelen Volledige toevoeging van stoom met fullSteam
Eenvoudige bediening via cookControl Plus
Telescopische rails voor een makkelijk bereik
Nadelen Niet te bedienen via een app
gerechten bereiden met stoom Deze Siemens oven beschikt over de fullSteam-functie. Met deze functie kun je stoom toevoegen aan het programma, waardoor de ingrediënten alle smaken, vitamines en mineralen behouden. Op deze manier zijn gerechten veel smaakvoller en zien ze er ook nog beter uit. Ook opwarmen is mogelijk met bijvoorbeeld groente, waardoor er geen vocht onttrekt en gerechten smaalvol blijven.
kerntemperatuurmeter Plus Wil jij ervoor zorgen dat je gerechten altijd nauwkeurig worden bereid? gebruik dan de kerntemperatuurmeter Plus. Met de drie verschillende meetpunten, zorgen de sensoren voor een nauwkeurige indicatie van de kerntemperatuur van je gerecht. Hierdoor bereik je altijd de beste kwaliteit voor jouw gerechten.
Baksensoren voor het perfecte gebak Met het bakingSensor systeem, hoef je alleen maar het brood-of taartdeeg te bereiden en het juiste gerecht op de oven te selecteren. Door de sensoren in dit systeem wordt het bakproces verder automatisch geregeld. Het vochtgehalte wordt gemeten in de oven, waardoor het automatisch bepaald wanneer het bakgerecht klaar is.
cookControl Plus Via het CookControl Plus bedieningspaneel kan je heel simpel allerlei opties instellingen. Zo beschikt het display over automatische programma’s en voorgeïnstalleerde instellingen. Zo kies je snel de beste methode om verschillende etenswaren te bereiden. Zo kan je ook het gewicht invullen en advies vragen voor bepaalde gerechten.
Snel voorverwarmen met coolStart Verwarm de oven snel voor met fast Preheat. Zodra je deze functie gebruikt, zal er ook niet meer energie verbruikt worden dan normaal. Zo verwarm je extra snel je etenswaren. Daarbij versnelt de coolStart functie ook het proces van bevroren etenswaren. TFT-Touch display, makkelijk in gebruik Deze Siemens inbouw oven beschikt over een TFT-Touch display. Via dit display kan je gemakkelijk allerlei standen instellen. Gebruik simpelweg één vinger om instellingen te wijzigen via het menunavigatie. Daarnaast is alles op het display goed leesbaar.
Kenmerken van de Siemens HS658GXS1
Snel voorverwarmen – coolStart – fullSteam – cookControl Plus – kerntemperatuurmeter Plus – TFT-Touchdisplay Plus – 4D hetelucht functie – Multi-level LED verlichting – bakingSensor – Telescopische rails – softMove – EcoClean – humidClean – Kinderbeveiliging
Handig om te weten
Bakoven met stoom met 15 verwarmingssystemen: 4D hetelucht, Drogen, Grootvlakgrill, Intensieve warmte, Kleinvlakgrill, Onder- en bovenwarmte, Onder- en bovenwarmte Eco, Pizzastand, Langzaam garen, coolStart, Onderwarmte, Circulatiegrill, Voorverwarmen borden, Warmhouden, Hetelucht Eco
Temperatuurregeling van 30 °C – 250 °C
Extra functies: Ontkalkingsprogramma, Automatische kookpuntregeling, Droogfunctie
Afmetingen (hxbxd): 595 x 594 x 548 mm
Inbouwmaten (hxbxd): 585 – 595 x 560 – 568 x 550 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens HS658GXS1 – iQ700 – Inbouwoven – Stoom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *