SMEG CGF01BLEU – Elektrische koffiemolen – Zwart – 30 maalstanden

230,00

Productbeschrijving De SMEG koffiemolen CGF01 biedt professionele maalresultaten zonder in te leveren op functionaliteit met de onmiskenbare SMEG stijl. Een koffiemolen speelt een fundamentele rol bij het verbeteren en behouden van de kwaliteit van de koffiebonen. De SMEG koffiemolen CGF01 bestaat uit een gegoten aluminium behuizing en conische roestvrijstalen molens voor een gelijkmatige maling die alle koffiearoma’s behoudt zonder de smaak te veranderen. Met de handige hendel kunt u de maalgraad op een eenvoudige manier instellen. De keuze uit de 30 maalstanden in 3 niveaus zorgt ervoor dat de gewenste korrel voor elke machine en smaak word behaald. Het hele proces verloopt volledig automatisch. De verwijderbare molens maken een gemakkelijke, nauwkeurige reiniging mogelijk, en het veiligheidssysteem voorkomt dat de machine per ongeluk wordt ingeschakeld als het bonenreservoir wordt verwijderd. Dus of u nu een espresso wilt bij het ontbijt of een Americano voor ’s middags, de SMEG koffiemolen is het perfecte gereedschap voor echte liefhebbers van koffie. Een product om van te genieten en mee te pronken, verkrijgbaar in 6 kleuren, passend bij de stijl van elke keuken. Goed om te weten: Beschikt over 30 maalstanden in 3 niveaus (fijn, medium, grof) Heeft een verwijderbaar RVS kegelmaalwerk Mogelijkheid over 8 voor ingestelde functies Geïntegreerd antistatic systeem Pistonhouder Inclusief: opvangbak en schoonmaakborstel Beschikbare kleuren: Crème CGF01CREU Zwart CGF01BLEU Pastelblauw CGF01PBEU Rood CGF01RDEU Wit CGF01WHEU Watergroen CGF01PGEU Design made in Italy SMEG ontwikkelt o.a. design keukenapparatuur die is ontstaan uit de samenwerking met architecten van internationale faam. Het is de perfecte expressie van “Made in Italy”, die stijl en kwaliteit samenbrengt in producten die ontwikkeld worden met aandacht voor het kleinste detail. SMEG is design & technologie. Al jarenlang heef SMEG richtlijnen en doelstellingen die zich richten op duurzaamheid en respect voor het milieu. SMEG ontwerpt haar apparaten met de grootste toewijding voor de milieueisen. Maximale aandacht wordt besteed aan de materialen, zoals roestvrijstaal, glas, aluminium en messing, die makkelijk te recyclen zijn. Daarnaast voldoen de apparaten niet alleen aan de Europese richtlijnen RoHs en REACH; SMEG heeft een interne regelgeving ingevoerd waardoor nog hogere eisen worden gesteld aan de apparaten zodat de invloed op het milieu tot een minimum wordt beperkt.

Artikelnummer: 8017709283018

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Smeg – en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Productbeschrijving

De SMEG koffiemolen CGF01 biedt professionele maalresultaten zonder in te leveren op functionaliteit met de onmiskenbare SMEG stijl. Een koffiemolen speelt een fundamentele rol bij het verbeteren en behouden van de kwaliteit van de koffiebonen. De SMEG koffiemolen CGF01 bestaat uit een gegoten aluminium behuizing en conische roestvrijstalen molens voor een gelijkmatige maling die alle koffiearoma’s behoudt zonder de smaak te veranderen. Met de handige hendel kunt u de maalgraad op een eenvoudige manier instellen. De keuze uit de 30 maalstanden in 3 niveaus zorgt ervoor dat de gewenste korrel voor elke machine en smaak word behaald. Het hele proces verloopt volledig automatisch. De verwijderbare molens maken een gemakkelijke, nauwkeurige reiniging mogelijk, en het veiligheidssysteem voorkomt dat de machine per ongeluk wordt ingeschakeld als het bonenreservoir wordt verwijderd. Dus of u nu een espresso wilt bij het ontbijt of een Americano voor ’s middags, de SMEG koffiemolen is het perfecte gereedschap voor echte liefhebbers van koffie. Een product om van te genieten en mee te pronken, verkrijgbaar in 6 kleuren, passend bij de stijl van elke keuken.

Goed om te weten:

 • Beschikt over 30 maalstanden in 3 niveaus (fijn, medium, grof)
 • Heeft een verwijderbaar RVS kegelmaalwerk
 • Mogelijkheid over 8 voor ingestelde functies
 • Geïntegreerd antistatic systeem
 • Pistonhouder
 • Inclusief: opvangbak en schoonmaakborstel

Beschikbare kleuren:

 • Crème CGF01CREU
 • Zwart CGF01BLEU
 • Pastelblauw CGF01PBEU
 • Rood CGF01RDEU
 • Wit CGF01WHEU
 • Watergroen CGF01PGEU

Design made in Italy

SMEG ontwikkelt o.a. design keukenapparatuur die is ontstaan uit de samenwerking met architecten van internationale faam. Het is de perfecte expressie van “Made in Italy”, die stijl en kwaliteit samenbrengt in producten die ontwikkeld worden met aandacht voor het kleinste detail. SMEG is design & technologie.

Al jarenlang heef SMEG richtlijnen en doelstellingen die zich richten op duurzaamheid en respect voor het milieu. SMEG ontwerpt haar apparaten met de grootste toewijding voor de milieueisen. Maximale aandacht wordt besteed aan de materialen, zoals roestvrijstaal, glas, aluminium en messing, die makkelijk te recyclen zijn. Daarnaast voldoen de apparaten niet alleen aan de Europese richtlijnen RoHs en REACH; SMEG heeft een interne regelgeving ingevoerd waardoor nog hogere eisen worden gesteld aan de apparaten zodat de invloed op het milieu tot een minimum wordt beperkt.

Alle specificaties van de Smeg –

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Kleur Zwart
Bodem met antislip Ja
BPA-vrij Ja
MPN (Manufacturer Part Number)

Productinformatie - Smeg - - SMEG CGF01BLEU - Elektrische koffiemolen - Zwart - 30 maalstanden

Instellingen en functies

Automatisch uitschakelen Ja
Maal niveau aanpasbaar Ja
Koord opslagruimte Ja

Instellingen en functies - Smeg - - SMEG CGF01BLEU - Elektrische koffiemolen - Zwart - 30 maalstanden

Technische specificaties

Gewicht 4.32 kg
Vermogen 150 W
Materiaal behuizing Roestvrij staal
Snoerlengte 1 m

Technische specificaties - Smeg - - SMEG CGF01BLEU - Elektrische koffiemolen - Zwart - 30 maalstanden

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Vaatwasser veilig Nee
Aanvullende functies

Bijgeleverde accessoires en toebehoren - Smeg - - SMEG CGF01BLEU - Elektrische koffiemolen - Zwart - 30 maalstanden

Overige kenmerken

Bediening Knoppen
CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Inhoud 350 g
Instelbare maalgraad Ja
Introductie 0
Koffie bonen reservoir 0.130
Materiaal maalschijven Roestvrij staal
Met maatverdeling Ja
Model Smeg CGF01BLEU koffiemolen 150 W Zwart
Product breedte 25 cm
Product gewicht 0 kg
Product hoogte 46 cm
Product lengte 17 cm
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Nederlands , Engels , Duits
Toerental 450 r/min
Uitzonderingen fabrieksgarantie
Verpakking breedte 273 mm
Verpakking hoogte 190 mm
Verpakking lengte 475 mm
Verpakkingsinhoud 1x Smeg Bonenmaler crème
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Smeg - - SMEG CGF01BLEU - Elektrische koffiemolen - Zwart - 30 maalstanden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMEG CGF01BLEU – Elektrische koffiemolen – Zwart – 30 maalstanden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *