SMEG KLF04WHEU – Waterkoker – Wit – 1,7L – 7 Temperaturen

185,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703801011530802 Categorie:

Beschrijving

Productbeschrijving
De SMEG waterkoker KLF04 is bijzonder goed geschikt voor het bereiden van thee! Door de zeven temperatuurinstellingen (50°C, 60°C, 70°C, 80°C, 90°C, 95°C, 100°C) kan het water op optimale temperatuur worden gebracht, voor bijvoorbeeld groene thee (70°C – 80°C), witte thee (80°C – 90°C), of rooisbos (95°C – 100°C ). De warmhoudfunctie zorgt er daarnaast ook nog voor dat het water tot 20 min op temperatuur gehouden wordt.
De waterkoker is gemaakt van roestvrij staal en herkenbaar door de iconische Jaren ’50 style. Deze wordt gekenmerkt door zijn ronde vormen en de levendige kleuren. De KLF04 waterkoker is beschikbaar in de 7 standaard trendkleuren en een extra model met een buitenkant van chroom. Naast het relatief lage geluidsniveau van 56 dB (A) tijdens gebruik is de waterkoker ook nog een super duurzaam!
Goed om te weten
Met de capaciteit van 1,7L kan er voldoende water gezet worden voor het hele gezin.
De warmhoudfunctie houdt gekookt water tot 20 min op temperatuur.
Door zijn 7 temperatuurinstellingen (50°C, 60°C, 70°C, 80°C, 90°C, 95°C, 100°C) is de waterkoker extreem goed geschikt voor het bereiden van thee.
De deksel beschikt over een soft opening, waarmee de waterkoker op knopdruk gemakkelijk opent.
De 360 graden draaivoet is gemaakt van chroom en staat op antislip voetjes voor veilig gebruik.
Het geïntegreerde veiligheidssysteem voorkomt ongelukken als er geen water meer tijdens gebruik in de waterkoker zit.
De uitneembare RVS kalkfilter, de RVS binnenwand en de buitenwand van kunststof zijn gemakkelijk te reinigen.
Het water kookt in een handomdraai door het efficiënte 2400W verwarmingselement.
De geïntegreerde snoeropberging zorgt ervoor het snoer niet in het zicht of in de weg ligt als u de waterkoker ontkoppelt van het stopcontact.
Het handige kijkvenster laat precies zien hoe veel water er in de waterkoker zit.
Beschikbare kleuren:
Crème KLF04CREU
Zwart KLF04BLEU
Roze KLF034PKEU
Rood KLF04RDEU
Pastelblauw KLF04PBEU
Watergroen KLF04PGEU
Wit KLF04WHEU
Chroom KLF03SSEU
Design made in Italy
SMEG ontwikkelt o.a. design keukenapparatuur die is ontstaan uit de samenwerking met architecten van internationale faam. Het is de perfecte expressie van “Made in Italy”, die stijl en kwaliteit samenbrengt in producten die ontwikkeld worden met aandacht voor het kleinste detail. SMEG is design & technologie.
Al jarenlang heef SMEG richtlijnen en doelstellingen die zich richten op duurzaamheid en respect voor het milieu. SMEG ontwerpt haar apparaten met de grootste toewijding voor de milieueisen. Maximale aandacht wordt besteed aan de materialen, zoals roestvrijstaal, glas, aluminium en messing, die makkelijk te recyclen zijn. Daarnaast voldoen de apparaten niet alleen aan de Europese richtlijnen RoHs en REACH; SMEG heeft een interne regelgeving ingevoerd waardoor nog hogere eisen worden gesteld aan de apparaten zodat de invloed op het milieu tot een minimum wordt beperkt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMEG KLF04WHEU – Waterkoker – Wit – 1,7L – 7 Temperaturen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *