Tefal BlendForce II blender – BL4358

69,99

De Blendforce blender zorgt voor krachtig vermogen en topprestaties dankzij de Powelix Technology. Deze technologie is maar op één doel gericht: perfectie! De blender heeft een grote glazen blenderkan die bestand is tegen thermische schokken, een innovatief Air Cooling systeem voor optimale motorduurzaamheid, een krachtige motor, veiligheidsfuncties (waaronder Smart Lock technology) en een ergonomisch design voor extra gebruiksgemak. Met de Blendforce blender creëer je op krachtige en eenvoudige wijze de gewenste mengresultaten. Dankzij de Powelix Technology en zijn 3 gecombineerde functies, zul je tot 30% sneller kunnen genieten van perfecte resultaten. Deze 800 W blender is uitgerust met een innovatief Air Cooling systeem dat de luchtstroom rond de motor optimaliseert. Dit zorgt voor een duurzamere motor en voorkomt oververhitting; de blender kan tot wel 3 minuten doorlopend mengen. Dankzij de 3 functies van de Smart Lock Technology, kun je elke dag moeiteloos mengen. Actie 1: Easy Lock: de externe vergrendeling maakt het makkelijker om de blender te sluiten (40% eenvoudiger). Actie 2: Easy Safety: het automatische vergrendelsysteem bij de basis zorgt voor volledige mesveiligheid wanneer je de blenderkan vergrendelt. Actie 3: Easy Clean: schoonmaakmethode waarmee de meshouder in tweeën gesplitst kan worden voor extra schoonmaakgemak. Het bedienen van de blender is eenvoudig en prettig: de geribbelde knop zorgt ervoor dat je makkelijk kunt draaien, het ergonomische handvat zorgt voor een natuurlijk gevoel en de zuignappen aan de onderzijde zorgen voor extra stabiliteit. De grote bruikbare capaciteit van deze blender (1,25 liter) is perfect voor elke gelegenheid en er is een vulstop inbegrepen voor extra precisie. Dankzij de hitte-koeltebestendige glazen kan, kunnen warme en koude bereidingen afgewisseld worden. Met deze blender bereid je heerlijke smoothies, sappen, soepen, sauzen en gecrushed ijs; voor perfecte mengresultaten!

Artikelnummer: 3016661152610

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Tefal BL4358 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

De Blendforce blender zorgt voor krachtig vermogen en topprestaties dankzij de Powelix Technology. Deze technologie is maar op één doel gericht: perfectie! De blender heeft een grote glazen blenderkan die bestand is tegen thermische schokken, een innovatief Air Cooling systeem voor optimale motorduurzaamheid, een krachtige motor, veiligheidsfuncties (waaronder Smart Lock technology) en een ergonomisch design voor extra gebruiksgemak.

Met de Blendforce blender creëer je op krachtige en eenvoudige wijze de gewenste mengresultaten. Dankzij de Powelix Technology en zijn 3 gecombineerde functies, zul je tot 30% sneller kunnen genieten van perfecte resultaten. Deze 800 W blender is uitgerust met een innovatief Air Cooling systeem dat de luchtstroom rond de motor optimaliseert. Dit zorgt voor een duurzamere motor en voorkomt oververhitting; de blender kan tot wel 3 minuten doorlopend mengen. Dankzij de 3 functies van de Smart Lock Technology, kun je elke dag moeiteloos mengen. Actie 1: Easy Lock: de externe vergrendeling maakt het makkelijker om de blender te sluiten (40% eenvoudiger). Actie 2: Easy Safety: het automatische vergrendelsysteem bij de basis zorgt voor volledige mesveiligheid wanneer je de blenderkan vergrendelt. Actie 3: Easy Clean: schoonmaakmethode waarmee de meshouder in tweeën gesplitst kan worden voor extra schoonmaakgemak. Het bedienen van de blender is eenvoudig en prettig: de geribbelde knop zorgt ervoor dat je makkelijk kunt draaien, het ergonomische handvat zorgt voor een natuurlijk gevoel en de zuignappen aan de onderzijde zorgen voor extra stabiliteit. De grote bruikbare capaciteit van deze blender (1,25 liter) is perfect voor elke gelegenheid en er is een vulstop inbegrepen voor extra precisie. Dankzij de hitte-koeltebestendige glazen kan, kunnen warme en koude bereidingen afgewisseld worden. Met deze blender bereid je heerlijke smoothies, sappen, soepen, sauzen en gecrushed ijs; voor perfecte mengresultaten!

Alle specificaties van de Tefal BL4358

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Automatisch uitschakelen Ja
Vaatwasser veilig Ja
Aantal snelheden 2
Type snelheid Meerdere snelheden
Anti drup Ja
Continu of puls actie Ja
Verwarmingscapaciteit Ja
Ijs maler Ja
Oplaadbaar Nee
Turbo feature Nee
Vermogen 800 W
Merk Tefal
MPN (Manufacturer Part Number) BL4358
Taal handleiding Nederlands

Productinformatie - Tefal BL4358 - Tefal BlendForce II blender - BL4358

Uiterlijke kenmerken

Bodem met antislip Ja
Kleur Zwart , Geborsteld staal
Koord opslagruimte Ja
Materiaal behuizing Kunststof
Materiaal hak oppervlak RVS
Bediening Draaisysteem
Met maatverdeling Ja
Materiaal kom Glas
Aantal mesjes / scheerringen 4
Verwijderbare cup Ja
Afneembare mesjes Ja
Type blender Professionele blender

Uiterlijke kenmerken - Tefal BL4358 - Tefal BlendForce II blender - BL4358

Accessoires & extra functies

Aanvullende functies Met ijscrusher
Verpakkingsinhoud Zie afbeelding
Inclusief mix accessoire Geen extra accessoires

Accessoires & extra functies - Tefal BL4358 - Tefal BlendForce II blender - BL4358

Afmetingen

Product gewicht 3.13 g
Inhoud 0.00 l

Afmetingen - Tefal BL4358 - Tefal BlendForce II blender - BL4358

Overige kenmerken

BPA-vrij Ja
CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Met automatische programma’s Ja
Model Tefal BlendForce II blender – BL4358
Reparatie type Carry-in
Softstart Ja
Toerental 22000 r/min
Uitzonderingen fabrieksgarantie Nee
Verpakking breedte 308 mm
Verpakking hoogte 215 mm
Verpakking lengte 368 mm
Verpakkingsgewicht 3599 g
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Tefal BL4358 - Tefal BlendForce II blender - BL4358

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tefal BlendForce II blender – BL4358” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *