Tefal Ultracompact VC2048 – Stoomkoker

59,95

Buy Now

Artikelnummer: 8703801542573045 Categorie:

Beschrijving

De Tefal Ultracompact VC2048 – Stoomkoker biedt je maximaal gemak en kan je probleemloos stomen. Het meerlaagse stoomsysteem met 3 schalen en grote capaciteit is ontworpen om jouw hele maaltijd in één keer te bereiden. Dankzij het gepatenteerde stapelbare ontwerp is het apparaat eenvoudig op te bergen. De schalen zijn BPA-vrij, zo kan je genieten van gezonde kookresultaten. Koken met stoom heeft meerdere gezondheidsvoordelen: het is een vetarme kookmethode die de voedingswaarde, smaak, textuur en kleur behoudt. De stoomkoker is voorzien van slimme functies zoals een 60-minuten timer met automatische uitschakeling, zodat je gemakkelijk en zorgeloos kunt stomen. De stoomkoker is ideaal voor dagelijks gebruik, dankzij het slimme bijvulsysteem, waarmee je zelfs tijdens het stomen water kunt bijvullen. Het waterniveau in de stomer is goed zichtbaar.
Productvoordelen van de Tefal Ultracompact VC2048 – Stoomkoker ✅ Het meerlaagse stoomsysteem met 3 schalen en grote capaciteit is ontworpen om jouw hele maaltijd in één keer te bereiden.
✅ De schalen zijn BPA-vrij
✅ Voorzien van slimme functies zoals een 60-minuten timer met automatische uitschakeling
✅ Beschikt over slim bijvul systeem, waarmee je tijdens het stomen water kunt bijvullen
Ultracompact design Een gepatenteerd, ruimtebesparend systeem met stapelbare schalen op de basis, voor ultracompacte opslag en ultiem gemak.
Gezond koken Geniet van de voordelen van vetarm koken – zonder toegevoegd vet – Stomen is een kookmethode waarbij de vitamines, smaak en voedingswaarde van je ingrediënten behouden blijven. Bovendien zijn alle schalen BPA-vrij zodat je zorgeloos kunt koken.
Makkelijk te gebruiken Bereid met de stoomkoker in een mum van tijd de heerlijkste gerechten, dankzij slimme functies zoals een 60 minuten timer, een verwarmingslampje, een duidelijk zichtbaar waterniveau en de bijvulfunctie, waarmee je tijdens het stomen water kunt bijvullen.
Grote capaciteit Dankzij het meerlaagse stoomsysteem kan je drie schalen tegelijk gebruiken. Dit bespaart tijd en je bereidt eenvoudig royale maaltijden voor speciale gelegenheden, grote gezinnen of tijdens dagelijks gebruik.
10 jaar repareerbaar product Dit product is ontworpen om gemakkelijk te worden gerepareerd, gedemonteerd en weer in elkaar gezet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tefal Ultracompact VC2048 – Stoomkoker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *