Thuys – Sensor Prullenbak – 14 Liter – Elektrische Prullenbak – Automatische Deksel – Elektrische Vuilnisbak – Batterij Zwart – 21.5*20.5*30.5cm

109,95

Buy Now

Artikelnummer: 7049601274472303 Categorie:

Beschrijving

De Thuys Sensor Prullenbak met een inhoud van 12 Liter is klein en compact met een moderne uitstraling. Het is een Elektrische Prullenbak met Automatisch opende Deksel. Ideaal voor thuis of op kantoor!
Heeft u nog geen kleine compacte prullenbak thuis? Zoek dan niet verder! Dit compacte moderne design zorgt ervoor dat de prullenbak perfect staat in de keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor! Deze prullenbak is simpel in gebruik door de ingebouwde sensoren. De prullenbak beschikt zich over een sleutelschakelaar, trillingsdetectie en slimme detectie. U kunt hem dus gemakkelijk openen door uw knie erover te buigen, door uw hand erover te zwaaien of door uw voet er zacht tegen aan te schoppen. Na een paar seconden sluit de deksel geheel vanzelf.
Voor en nadelen
+ Ingebouwde zakken houder
+ Sensoren
+ LED licht
– Batterij kan leeg gaan
Werking van de Thuys Sensor Prullenbak
De batterij is gemakkelijk te installeren in de prullenbak, zie foto’s voor uitleg. Nadat u de batterij geïnstalleerd heeft, voegt u de zakkenhouder in de prullenbak door er vuilniszakken in toe te voegen, zet de vuilniszak om de plastic ring, stop deze daarna in de prullenbak en doe de deksel weer op de prullenbak. Nu de vuilniszakken zitten bent u bijna klaar voor gebruik. Om de prullenbak te activeren klikt u op de aan-uitknop en daarna kunt u uw Thuys Sensor Prullenbak gebruiken!
Unique Selling Points:
Ingebouwde zakkenhouder: Door de ingebouwde zakkenhouder kunt u de hele vuilniszak rol daar in kwijt, hierdoor hoeft u de rol met vuilniszakken nergens anders meer te bewaren.
Sensoren: Door de sensoren in de prullenbak hoeft u deze zelf niet meer te openen, dit kunt u met uw knie, voet of hand doen en de deksel zal zich openen. Erg simpel gebruik.
LED licht: Door het ingebouwde LED licht kunt u nu ook in het donker gemakkelijk uw afval weg gooien.
Specificaties:
– Materiaal: ABS
– Kleur: Batterij Zwart
– Grootte: 21.5*20.5*30.5cm
– Inhoud: 14 Liter
Inhoud van uw bestelling
1X Thuys Prullenbak
1X Batterij
1X Deksel
1X Handleiding
Waar wacht u nog op? Geniet van het gemak van deze Thuys Sensor Prullenbak en bestel vandaag nog!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thuys – Sensor Prullenbak – 14 Liter – Elektrische Prullenbak – Automatische Deksel – Elektrische Vuilnisbak – Batterij Zwart – 21.5*20.5*30.5cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *