Thuys – Sensor Prullenbak – 16 Liter – Elektrische Prullenbak – Automatische Deksel – Elektrische Vuilnisbak – Wit/Oranje – 30*15*29,5Cm

159,95

Buy Now

Artikelnummer: 7049601303263192 Categorie:

Beschrijving

De Thuys Sensor Prullenbak met een inhoud van 16 Liter is klein en compact met een moderne uitstraling. Het is een Elektrische Prullenbak met Automatisch opende Deksel. Ideaal voor thuis of op kantoor!
Heeft u nog geen kleine compacte prullenbak thuis? Zoek dan niet verder! Dit compacte moderne design zorgt ervoor dat de prullenbak perfect staat in de keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor! Deze prullenbak is simpel in gebruik door de ingebouwde sensoren. De prullenbak beschikt zich over een sleutelschakelaar, trillingsdetectie en slimme detectie. U kunt hem dus gemakkelijk openen door uw knie erover te buigen, door uw hand erover te zwaaien of door uw voet er zacht tegen aan te schoppen. Na een paar seconden sluit de deksel geheel vanzelf.
Voor en nadelen
+ Klein en compact
+ Sensoren
+ Waterdicht
– Batterij kan leeg gaan
Werking van de Thuys Sensor Prullenbak
Om de prullenbak aan te zetten dient u de aan-uitknop ingedrukt te houden tot het groene lampje 2 keer knippert. Zodra dit gebeurt is staat de prullenbak aan en kunt u de Thuys Sensor Prullenbak gebruiken. Doe hetzelfde om de prullenbak uit te zetten, houdt de knop ingedrukt tot er 2 keer een rood lampje knippert en dan weet u dat de prullenbak uit staat. De prullenbak is makkelijk op te laden via een USB-oplader.
Unique Selling Points:
Klein en compact: Doordat de prullenbak smal is (15cm) past hij met gemak tussen kleinere ruimtes, ideaal wanneer u weinig ruimte over heeft.
Sensoren: Door de sensoren in de prullenbak hoeft u deze zelf niet meer te openen, dit kunt u met uw knie, voet of hand doen en de deksel zal zich openen. Erg simpel gebruik.
Waterdicht: De prullenbak is gemaakt van waterdicht materiaal, dus kan zelfs naast de douche gebruikt worden als u dat fijn vindt!
Specificaties:
– Materiaal: Plastic
– Kleur: Wit, oranje en grijs
– Grootte: 30*15*29.5cm
– Inhoud: 16 Liter
Inhoud van uw bestelling
1X Thuys Prullenbak
1X Deksel
1X Handleiding
Waar wacht u nog op? Geniet van het gemak van deze Thuys Sensor Prullenbak en bestel vandaag nog!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thuys – Sensor Prullenbak – 16 Liter – Elektrische Prullenbak – Automatische Deksel – Elektrische Vuilnisbak – Wit/Oranje – 30*15*29,5Cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *