Tomado TBW3200S – Buffetwarmer – 3 buffet reservoirs – 3 x 1,5 l – Warmhoudplaat

34,99

De Tomado TBW3200S buffetwarmer is voorzien van 3 reservoirs van ieder 1,5 liter. Alle 3 de buffet reservoirs hebben een deksel om de etenswaren goed warm te houden. Je kunt de reservoirs er ook af halen en de buffetwarmer als warmhoudplaat gebruiken, erg multifunctioneel! De reservoirs en deksel zijn allemaal vaatwasbestendig. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen door middel van de draaiknop aan de voorkant. Zodra je de stekker in het stopcontact steekt, gaat automatisch het rode indicatielampje branden om jou te laten weten dat hij aanstaat. Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, schakelt de thermostaat en het indicatielampje weer uit. Ook aan de veiligheid is gedacht; hij is voorzien van cool touch handgrepen, zodat je hem kunt optillen zonder je handen te branden. Om ervoor te zorgen dat de buffetwarmer stevig staat, zitten er aan de onderkant antislip voetjes. Productvoordelen van de Tomado TBW3200S: 3 uitneembare buffet reservoirs Inhoud per schaal 1,5 liter (totaal 4,5 liter) Afmetingen buffetwarmer (hxbxd) : 16 x 54,5 x 26 cm Ook te gebruiken als warmhoudplaat Vaatwasbestendige onderdelen Indicatielampje aan de voorkant Gemakkelijk te bedienen Cool touch handgrepen Antislip voetjes 2 jaar garantie bij Tomado Design De buffetwarmer is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal in combinatie met zwarte kunststof details. Aan de voorkant bevindt zich de draaiknop waarmee je de temperatuur gemakkelijk kunt instellen. Zodra je de stekker in het stopcontact steekt, gaat het indicatielampje branden. Veelzijdig in gebruik De buffetwarmer is erg gemakkelijk in gebruik. Het warmhouden van etenswaren kan op twee manieren: in de bijgeleverde buffet reservoirs of op losse warmtebestendige borden of schalen. Buffetwarmer: Hij heeft 3 buffet reservoirs, ieder met een inhoud van 1,5 liter. De reservoirs zijn alle 3 voorzien van een transparante deksel, zo kun je snel zien welk gerecht in welk reservoir zit. Warmhoudplaat: Zonder de reservoirs is de buffetwarmer ook als warmhoudplaat te gebruiken. Ideaal voor het warmhouden van borden en pannen. Reiniging Voor het schoonmaken het apparaat uitschakelen en de stekker uit de stopcontact verwijderen. Laat de buffetwarmer minimaal 90 minuten afkoelen alvorens deze te reinigen met een vochtige doek. Reinig de warmhoudplaat met een licht vochtige doek. Verwijder de buffet reservoirs en de deksels één voor één en reinig met warm water, een mild afwasmiddel en een zachte spons. Het metalen frame mag ook met een mild afwasmiddel en een zachte spons gereinigd worden. De buffetschalen en de deksels mogen ook in de vaatwasmachine gereinigd worden. Droog na het reinigen alles goed af.

Artikelnummer: 8712876501421 Categorie:

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Tomado TBW3200S en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

De Tomado TBW3200S buffetwarmer is voorzien van 3 reservoirs van ieder 1,5 liter. Alle 3 de buffet reservoirs hebben een deksel om de etenswaren goed warm te houden. Je kunt de reservoirs er ook af halen en de buffetwarmer als warmhoudplaat gebruiken, erg multifunctioneel! De reservoirs en deksel zijn allemaal vaatwasbestendig. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen door middel van de draaiknop aan de voorkant. Zodra je de stekker in het stopcontact steekt, gaat automatisch het rode indicatielampje branden om jou te laten weten dat hij aanstaat. Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, schakelt de thermostaat en het indicatielampje weer uit. Ook aan de veiligheid is gedacht; hij is voorzien van cool touch handgrepen, zodat je hem kunt optillen zonder je handen te branden. Om ervoor te zorgen dat de buffetwarmer stevig staat, zitten er aan de onderkant antislip voetjes.

Productvoordelen van de Tomado TBW3200S:

 • 3 uitneembare buffet reservoirs
 • Inhoud per schaal 1,5 liter (totaal 4,5 liter)
 • Afmetingen buffetwarmer (hxbxd) : 16 x 54,5 x 26 cm
 • Ook te gebruiken als warmhoudplaat
 • Vaatwasbestendige onderdelen
 • Indicatielampje aan de voorkant
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Cool touch handgrepen
 • Antislip voetjes
 • 2 jaar garantie bij Tomado

Design

De buffetwarmer is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal in combinatie met zwarte kunststof details. Aan de voorkant bevindt zich de draaiknop waarmee je de temperatuur gemakkelijk kunt instellen. Zodra je de stekker in het stopcontact steekt, gaat het indicatielampje branden.

Veelzijdig in gebruik

De buffetwarmer is erg gemakkelijk in gebruik. Het warmhouden van etenswaren kan op twee manieren: in de bijgeleverde buffet reservoirs of op losse warmtebestendige borden of schalen.

 • Buffetwarmer: Hij heeft 3 buffet reservoirs, ieder met een inhoud van 1,5 liter. De reservoirs zijn alle 3 voorzien van een transparante deksel, zo kun je snel zien welk gerecht in welk reservoir zit.
 • Warmhoudplaat: Zonder de reservoirs is de buffetwarmer ook als warmhoudplaat te gebruiken. Ideaal voor het warmhouden van borden en pannen.

Reiniging

Voor het schoonmaken het apparaat uitschakelen en de stekker uit de stopcontact verwijderen. Laat de buffetwarmer minimaal 90 minuten afkoelen alvorens deze te reinigen met een vochtige doek. Reinig de warmhoudplaat met een licht vochtige doek. Verwijder de buffet reservoirs en de deksels één voor één en reinig met warm water, een mild afwasmiddel en een zachte spons. Het metalen frame mag ook met een mild afwasmiddel en een zachte spons gereinigd worden. De buffetschalen en de deksels mogen ook in de vaatwasmachine gereinigd worden. Droog na het reinigen alles goed af.

Alle specificaties van de Tomado TBW3200S

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Kleur Rvs / Zwart
Cool touch handgreep Ja
Verwijderbare cord Nee
Antikleeflaag Ja
Bodem met antislip Ja
MPN (Manufacturer Part Number) TBW3200S

Productinformatie - Tomado TBW3200S - Tomado TBW3200S - Buffetwarmer - 3 buffet reservoirs - 3 x 1,5 l - Warmhoudplaat

Instellingen en functies

Aan-uit schakelaar Ja
Indicatielampje Ja
Koord opslagruimte Nee
Temperatuur indicator Nee
Temperatuur instellingen Nee

Instellingen en functies - Tomado TBW3200S - Tomado TBW3200S - Buffetwarmer - 3 buffet reservoirs - 3 x 1,5 l - Warmhoudplaat

Technische specificaties

Gewicht 2430 g
Vermogen 200 W
Materiaal behuizing Roestvrij staal
Snoerlengte 0.85 m

Technische specificaties - Tomado TBW3200S - Tomado TBW3200S - Buffetwarmer - 3 buffet reservoirs - 3 x 1,5 l - Warmhoudplaat

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Aanvullende functies

Bijgeleverde accessoires en toebehoren - Tomado TBW3200S - Tomado TBW3200S - Buffetwarmer - 3 buffet reservoirs - 3 x 1,5 l - Warmhoudplaat

Overige kenmerken

Bediening Knoppen
CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Introductie 2022
Model Buffetwarmer
Product breedte 54.50 cm
Product gewicht 2.430 kg
Product hoogte 16 cm
Product lengte 26 cm
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Frans , Nederlands , Universeel , Engels
Uitzonderingen fabrieksgarantie
Verpakking breedte 295 mm
Verpakking hoogte 130 mm
Verpakking lengte 585 mm
Verpakkingsinhoud Buffetwarmer met 3 buffet reservoirs
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Tomado TBW3200S - Tomado TBW3200S - Buffetwarmer - 3 buffet reservoirs - 3 x 1,5 l - Warmhoudplaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tomado TBW3200S – Buffetwarmer – 3 buffet reservoirs – 3 x 1,5 l – Warmhoudplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *