Umuzi Cleaning – Zwarte Prullenbak – Met Sensor en Pedaal – 4 Compartimenten – Eenvoudig Afval Scheiden – 70 Liter – Recyclen – 42 x 30 x 80 cm

188,81

Buy Now

Artikelnummer: 7049600498382934 Categorie:

Beschrijving

Prullenbak 70 L – Umuzi Cleaning
Deze prullenbak van Umuzi Cleaning is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken, het is ook een hygiënische en praktische oplossing. Door de ingebouwde sensor hoef je niet daadwerkelijk in contact te komen met de prullenbak, maar opent hij automatisch door de warmte die wordt opgevangen door de sensor. De sensor werkt op AA batterijen (niet bijgeleverd)
Daarnaast is dit ook een oplossing die bijdraagt aan huishoudelijk gemak. Onderin vind je 2 losse compartimenten die door het te verplaatsen scheidingswandje, zijn in te delen naar wens. Over de breedte bovenin vind je een grote emmer, die opgedeeld is in 2 delen. Hierdoor kun je super eenvoudig plastic, papier, bio en huisafval scheiden. Ook heb je bij het afruimen van de tafel geen vrije hand meer nodig om de deksel te openen voordat je je spullen weggooit.
Effectief en handig dus! En ja, het oog wil ook wat; deze prullenbak van Umuzi Cleaning is ontworpen naar een prachtig strak design. Hierdoor is de prullenbak de ultieme chique, stijlvolle toevoeging aan jouw keuken.
Specificaties
Materiaal: Metaal / Kunststof
Afmetingen: 42 x 30 x 80 cm
Ingebouwde sensor
De sensor werkt op AA batterijen (niet bijgeleverd)
Uitgerust met twee binnenring waardoor de vuilniszak goed blijft zitten
Reukdicht en vuilafstotend
Inhoud van 70 L (45 L boven | 25 L onder)
Vingerafdrukvrij
Niet geschikt voor buitengebruik
Het bovenste compartiment kan ook als één deel gebruikt worden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Umuzi Cleaning – Zwarte Prullenbak – Met Sensor en Pedaal – 4 Compartimenten – Eenvoudig Afval Scheiden – 70 Liter – Recyclen – 42 x 30 x 80 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *