Vannons – Keukenweegschaal – Keukenweegschaal Digitaal – Precisie Weegschaal tot 5 kilo – Glas – Wit

14,99

Buy Now

Artikelnummer: 7049601270897041 Categorie:

Beschrijving

Hou je van koken en bakken? Dan is deze digitale keukenweegschaal ideaal voor jou! Met deze weegschaal kun je eenvoudig alle ingrediënten precies afwegen in grammen, kilo’s, lb of oz. Alle eenheden zijn gemakkelijk af te lezen op het grote LCD scherm en kun je naar 0 resetten door de tarra functie, handig als je meerdere ingrediënten in een kom wilt mengen. De keukenweegschaal schakelt automatisch uit om de batterij te besparen.
Voordelen van deze keukenweegschaal ✔ Weegt van 1 tot 5 kilo
✔ Nauwkeurigheid van 1 gram
✔ Weegschaal resetten met de tarra functie
✔ Gemaakt van glas, gemakkelijk schoon te houden
✔ Werkt op 1x C2032 batterij, deze wordt meegeleverd
✔ Wegen in grammen, kilo’s, pounds en ounces
✔ Schakelt automatisch uit na 1 minuut
✔ Compact formaat 14 bij 18 centimeter en slechts 1,8 centimeter dik
✔ Auto off functie
✔ Anti slip voetjes
Digitale keukenweegschaal Weeg gemakkelijk alle ingrediënten van jouw favoriete recepten af van 1 gram tot 5 kilo. De weegschaal begint met wegen vanaf 3 gram, maar heeft daarna een nauwkeurigheid van 1 gram. Of je nu houdt van bakken of koken, deze weegschaal kan alles afwegen. Je hoeft buitenlandse recepten niet eens meer om te rekenen, je kunt eenvoudig overschakelen van grammen(gr) naar kilo’s (kg), Ounces (oz) en Pounds (lb).
Slimme Functies De weegschaal heeft een aantal slimme functies, zo geeft de weegschaal zelf aan wanneer de batterij leeg begint te raken en gaat hij na 1 minuut automatisch uit, zo spaar je de batterij.
Met de tarra functie kun je de weegschaal resetten naar 0 tijdens het wegen, handig als je meerdere ingrediënten tegelijkertijd in een kom wil mengen. Zet de kom op de weegschaal en zet deze aan, zo begint de weegschaal op 0. Voeg vervolgens het eerste ingrediënt toe, bijvoorbeeld meel. Druk op de “tare” knop, de weegschaal reset naar 0 en je kunt het volgende ingrediënt afwegen.
Compact Design Je kunt deze weegschaal overal kwijt, de afmetingen zijn 14 bij 18 centimeter en de dikte is slechts 1,8 centimeter. Zo kun je de weegschaal makkelijk in een lade of kastje leggen zonder dat hij teveel plek in beslag neemt.
Het design met glas is ook nog eens onderhoudsvriendelijk, je kunt de glazen bovenkant gemakkelijk schoonmaken met een doekje. Bacteriën blijven daardoor niet achter op de weegschaal.
Specificaties Merk: Vannons
Inhoud verpakking: 1 Weegschaal, 1 knoopcel batterij (verwijder de folie)
Weegbereik: 1 tot 5000 gram(5 kilo)
Nauwkeurigheid van 1 gram
Tare functie: Ja
Auto off: Ja, na 1 minuut
Batterij indicatie: Ja, Low
Gewicht: 340 gram
Kleur: Wit, onderzijde zwart
Materiaal: Gehard glas, kunststof
Inclusief batterij:Ja
Weegeenheden: Grammen, Kilo’s, Pounds en Ounces
Afmetingen: 14 centimeter breed, 18 centimeter land, 1,8 centimeter hoog
Anti Slip: Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vannons – Keukenweegschaal – Keukenweegschaal Digitaal – Precisie Weegschaal tot 5 kilo – Glas – Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *