Verrijdbaar Tafeltje Keuken Kast met Wielen – Verrijdbaar Serveer Keukenrek Op Wielen – Zwart Tafeltje Rek met Wieltjes – Serveerwagen Bijzet

87,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049601586958206 Categorie:

Beschrijving

Dit keukentafeltje op wieltjes is een echte redder in nood. De toegevoegde waarde van dit serveertafeltje is immer gigantisch. Enerzijds is er de esthetische meerwaarde, het meubel heeft een industriële look waarmee u uw keuken karakter verleent. De combinatie van het vintage donkerbruin en het klassieke zwart verzekert u van een naadloze integratie in uw interieur.
Naast de uitstraling werd bij dit product ook erg nagedacht aan zijn functionaliteit. Met de verrijdbare wieltjes en de drie verschillende bladen of etages beschikt u over een ware keukenhulp. Voortaan kan u uw gerechten, bestek en resterende keukengerief in één enkele maal verplaatsen naar de keukentafel of livingtafel, handig toch?
Het bovenste tafelblad kan maar liefst 80 kg dragen, de twee onderste elk tot zo’n 40 kg. Een laatste, maar niet onbelangrijk gegeven is de uitstekende afwerking van het meubel. Uw keukenhulp voor de lange termijn? Dit verrijdbaar keukentafeltje natuurlijk!
Kleur: Zwart, Vintage bruin
Afmetingen: 60 x 40 x 78 cm
Gewicht: 11.21 kg
Materiaal: Spaanplaat, ijzer
Draagcapaciteit: Bovenste tafelblad: 80 kg, Twee resterende bladen: elk 40 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verrijdbaar Tafeltje Keuken Kast met Wielen – Verrijdbaar Serveer Keukenrek Op Wielen – Zwart Tafeltje Rek met Wieltjes – Serveerwagen Bijzet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *