Westinghouse Slow Cooker met Uitneembare Keramische Pan 6 Liter – RVS – Warmhoudfunctie

86,39

Buy Now

Artikelnummer: 8703800281178251

Beschrijving

Geniet direct van een warme maaltijd met de Westinghouse Slowcooker! Met deze Slowcooker kan je simpelweg allerlei soorten gerechten bereiden zonder de hele dag in de keuken te staan. De Slowcooker beschikt over drie ingestelde kookstanden: lage temperatuur, hoge temperatuur en warmhoudfunctie. Wat je ook aan het bereiden bent, voor elk gerecht is er een geschikte temperatuur!
Heerlijk en gezond
Doordat de Slowcooker alle ingrediënten langzaam kookt, blijven de mineralen en vitaminen langer behouden en krijgen gerechten meer smaak. Hierdoor kan je ook de meest malse gerechten creëren. Bovendien helpt dit het voorkomen van aangebrand eten. De Slow Cooker beschikt ook over een digitale timer, zodat je dit niet zelf in de gaten moet houden. Indien je het eten wel zelf in de gaten wil houden, kan je altijd door het glazen deksel kijken.
Inhoud geschikt voor elk huishouden
De Slowcooker heeft een uitneembare binnenpan, met een inhoud van 2 liter. De Westinghouse Slowcooker heeft een sterk deksel gemaakt van glas, om de warmte tijdens het koken goed vast te houden.
Makkelijk schoon te maken
Door de uitneembare en vaatwasserbestendige binnenpan is de Westinghouse Slowcooker heel eenvoudig schoon te maken!
Pluspunten
Uitneembare binnenpan, waardoor schoonmaken heel makkelijk is.
Grote inhoud van 6 liter zorgt ervoor dat elk huishouden van onze slowcooker kan genieten.
Door de warmhoudfunctie kan je je eten warmhouden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Westinghouse Slow Cooker met Uitneembare Keramische Pan 6 Liter – RVS – Warmhoudfunctie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *