Whirlpool WFS0377NE/IXL Inbouw Inductiekookplaat | 4 kookzones

595,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501628973617 Categorie:

Beschrijving

Whirlpool WFS0377NE/IXL Inbouw Inductiekookplaat | 4 kookzones
De Whirlpool WF S0377 NE/IX is 77 cm breed en beschikt over 4 zones, waarvan 2 zones te combineren zijn tot 1 grote kookzone. Met het Powermanagement kun je het maximale vermogen van de kookplaat instellen. Hierdoor hoef je geen aanpassingen aan je meterkast te maken: perfect als je wil overstappen van gas naar inductie!
Kies uit één van de vier functies – Smelten, Warmhouden, Sudderen of Koken om een perfecte maaltijd op tafel te zetten:
Smelten. Perfect koken op lage temperatuur. Met de smeltfunctie kun je koken op een zeer lage temperatuur. Dit is perfect geschikt voor het smelten van chocolade, boter of bij het bereiden van lichte, delicate sauzen.
Warmhouden. Altijd een warme maaltijd. De warmhoudfunctie houdt je gerecht warm terwijl jij de rest van de maaltijd bereidt.
Sudderen. Met de sudderfunctie kun je de perfecte slow-cooking recepten bereiden. De ingrediënten blijven heerlijk sappig en mals.
Koken. Selecteer de kookfunctie op het touch display en de kookplaat zal automatisch het vermogen aanpassen
Een nieuwe gebruikersinterface met individuele sliders per kookzone. Elke slider is toegewezen aan de overeenkomstige positie op het kookplaatoppervlak, om het gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken. Combineer twee kookzones om grote pannen gelijkmatig te verwarmen.
De iXelium nanotechnologie behandeling beschermt je kookplaat tegen krassen en zorgt voor een perfecte glans. Het is ook nog eens makkelijk schoon te maken: alles wat je nodig hebt is water en een zachte doek.
Ben je op zoek naar extra flexibiliteit? Verdeel je kookplaat dan met Chef Control in drie of vier kookzones en activeer ze tegelijkertijd op een vooraf ingesteld vermogensniveau. Pannen kunnen van het ene gebied naar het andere worden verplaatst zonder dat je iets aan hoeft te passen op het display. Zo kunnen gerechten blijven koken op verschillende temperaturen.
Eigenschappen Whirlpool WFS0377NE/IXL
Afmetingen (BxDxH): 770 x 510 x 54 mm
Gewicht: 11,1 kg
Snoerlengte: 1,2 meter
Installatiebreedte: 75,2
Aantal elektrische kookzones: 4
Breedte kookplaat: 77 cm
Type bovenkant: glas-keramiek
Pan detectie
Warm houden functie
Type timer: digitaal
AC ingangsspanning: 220-240 V

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whirlpool WFS0377NE/IXL Inbouw Inductiekookplaat | 4 kookzones” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *